Söker du nya uppdrag till dina kurser?

Du som är kursansvarig eller examinator vid Uppsala universitet kan genom Studentkraft nå verksamheter i regionen som är intresserade av att vara uppdragsgivare i projektkurser.

Studentkraft ger dig effektiv och bred spridning där du når nya uppdragsgivare. Dessutom frigör du tid när du själv slipper jaga uppdragen.

Studentkraft är en tjänst som erbjuds av Uppsala universitet för att underlätta arbetet att hitta uppdrag till projektkurser.

Logga in

Studentkraft gör det enkelt att
hitta uppdrag till kurser.

Uppsala universitet hjälper dig gärna med att anpassa formuleringarna till målgruppen. Att komplettera kursbeskrivningarna med exempel på uppdrag som genomförts ger bra inspiration för presumtiva uppdragsgivare.

Uppsala universitet har ett väl upparbetat nätverk med verksamheter i regionen.

Vad krävs av kursansvarig?

För att Studentkraft ska fungera krävs det att du som är ansvarig för en kurs jobbar aktivt med sidan. Du ska se till att informationen om din kurs är aktuell och uppdaterad, återkoppla till uppdragsgivare som visat intresse samt meddela Uppsala universitet om status för inskickade uppdrag (via systemet). Läs mer under ”Villkor för kursansvariga”.

Behöver du hjälp?